Exact voor Productie Ease of Use: Projectgegevens in de lay-outs

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

Met de beschikbare functionaliteit van Exact voor Productie kunnen we projecten aanmaken en kunnen we offertes, verkooporders, bestellingen, werkorders en facturen koppelen aan een project. Dit is handig voor productiebedrijven die een palet van diensten en producten leveren voor hetzelfde doel. We hebben de projectfunctionaliteit uitgebreid naar de lay-outs zodat we beter kunnen communiceren met ketenpartners.

Projectgegevens toegevoegd aan de lay-outs

De projectcode en de projectomschrijving waren al beschikbaar in de werkbon lay-out. We hebben nu ook de projectcode en de projectomschrijving toegevoegd aan de offerte header:

 

(Klik om te vergroten)

 

We hebben nu ook de projectcode en de projectomschrijving toegevoegd aan de verkooporder header en aan de verkooporder regels:

 

(Klik om te vergroten)

 

We hebben nu ook de projectcode en de projectomschrijving toegevoegd aan de bestelling header en aan de bestelling regels:

 

(Klik om te vergroten)

 

We hebben nu ook de projectcode en de projectomschrijving toegevoegd aan de factuur header en aan de factuur regels:

 

(Klik om te vergroten)

 

Deze verbeteringen zijn beschikbaar in alle edities van Exact voor Productie. Het Ease of Use project heeft tot doel om Exact voor Productie gemakkelijker en doeltreffender te maken op basis van feedback van klanten. Vindt U ook dat Exact voor Productie beter kan? Laat het weten aan Exact Support en wij gaan er mee aan de slag.

 

Meer informatie bij Pieter Hamans, pieter.hamans@exact.com

 

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën