Zelf een installatie DVD aanmaken

Geschreven door Irene Nuijten op . Geplaatst in Exact Globe

U heeft de mogelijkheid om Exact Globe Next via Internet te updaten naar de meest recente product update. Naast het uitvoeren van een update heeft u ook de mogelijk om zelf een installatie DVD te downloaden.

Bij een standalone installatie van Exact Globe Next klikt u op de knop ‘Update’ en kiest u vervolgens voor ‘Internet’ om het update scherm te openen. Bij een netwerk installatie start u de netupdate.exe op de server om het update scherm te openen.

In het update scherm selecteert u de  juiste versie. Verder kiest u bij ‘Installatiesoort’ voor de optie ‘Aanmaken CD installatie’. Bij de Installatie directory selecteert u de directory waar u de CD wilt downloaden. U dient hiervoor een aparte directory aan te maken en niet de installatiemap van Exact Globe Next te selecteren.

Tevens vult u in het update scherm de webpagina https://update.exactsoftware.com in, en de gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt om updates uit te voeren. Verder vult u bij het domein ‘eweb’ in.

Het systeem zal vervolgens bepalen hoeveel bestanden er gedownload moeten worden en zal hiervan een boodschap op het scherm tonen. Nadat u vervolgens bevestigend antwoordt, wordt de DVD gedownload. Zodra de download gereed is wordt u hierover geïnformeerd middels een melding en kunt u de DVD die u heeft gedownload op een DVD-ROM branden of op een ander opslagmedium plaatsen.