Tip: Een verzoek vooraf vullen via een hyperlink

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Synergy

In Exact Synergy Enterprise kan veel informatie door middel van verzoeken vastgelegd worden. Meestal moeten alle velden door de aanmaker ingevuld worden, maar u kunt er ook voor kiezen deze via een hyperlink van tevoren in te vullen. Zo kunt u gebruikers in staat stellen vanuit een document een specifiek verzoek aan te maken waarbij bepaalde velden al zijn ingevuld.

U wilt bijvoorbeeld dat men vanuit een document een verzoek kan aanmaken van een bepaald type met een bepaalde omschrijving en een bepaald project gekoppeld. Dit kunt u met de volgende hyperlink realiseren:

WflRequest.aspx?BCAction=0&Type=6010&Description=Voorbeeld%20omschrijving&Projectnumber=DEC

Het nieuwe verzoek zal er dan als volgt uitzien:

Zoals u kunt zien is het project en de omschrijving reeds gevuld op basis van de parameters die u in de hyperlink heeft meegegeven. Het verzoek is een Afspraak met terugkoppeling welke het type 6010 betreft. Tussen de parameters gebruikt u een &-teken.

Naast de omschrijving en het project kunt u ook parameters gebruiken om de andere velden in een verzoek te vullen. Voor een overzicht van de beschikbare parameters kunt u document 17.098.366 raadplegen.

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (2)

 • xander

  |

  Het kwartje valt niet hier. Bedoelen jullie hier de SOI en opvolgen met verzoek? Als dat zo is, is mij dat hier niet duidelijk geworden. SOI en opvolgen met verzoek overigens superfunctie.

  Beantwoord

 • Marcel

  |

  Beste Xander,

  Nee, dit heeft geen betrekking op SOI, maar op een document in Exact Synergy Enterprise zelf.

  Zo kun je bijvoorbeeld een nieuws document plaatsen op de employee portal over een personeelsuitje. Middels een dergelijke link kunnen de medewerkers dan snel een voorgevuld verzoek aanmaken waarmee ze zich aanmelden voor dat personeelsuitje.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën