Gebruikt u Windows XP en/of Office 2003?

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows XP en Office 2003 in april 2014. Dit kan gevolgen hebben voor uw software van Exact.

Voor de Microsoft producten die benodigd zijn om te werken met onder andere Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise volgt Exact de Microsoft support lifecycle policy met betrekking tot de systeemeisen voor deze producten. Als gevolg hiervan stopt de ondersteuning van Windows XP en Office 2003 vanaf product update 408 van Exact Globe Next en product update 253 van Exact Synergy Enterprise.

Exact adviseert u om tijdig over te stappen naar een nieuwere versie van Microsoft Windows en Microsoft Office zodat u ook in de toekomst gebruikt kunt blijven maken van de nieuwste product updates van Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise.

Voor meer informatie kunt u de Microsoft ondersteunings-lifecycle op de website van Microsoft bekijken:

Labels:, , , , , , ,

Reacties (3)

• Exact nieuws: Product update 253 en 408 algemeen beschikbaar

|

[…] Verder dien je er rekening mee te houden dat er wijzigingen zijn met betrekking tot de systeemeisen. Zo worden Windows 8.1 en Microsoft Office 365 ProPlus ondersteund, en worden Windows XP en Office 2003 vanaf product update 253/408 niet langer ondersteund. […]

Beantwoord

• Product update 253 en 408 algemeen beschikbaar | Exact Support Blog

|

[…] Verder dient u er rekening mee te houden dat er wijzigingen zijn met betrekking tot de systeemeisen. Zo worden Windows 8.1 en Microsoft Office 365 ProPlus ondersteund, en worden Windows XP en Office 2003 vanaf product update 253/408 niet langer ondersteund. […]

Beantwoord

• Product updates 253 en 408 in controlled release | Exact Support Blog

|

[…] Verder dient u er rekening mee te houden dat er wijzigingen zijn met betrekking tot de systeemeisen. Zo wordt Windows 8.1 ondersteund vanaf product update 408, en worden Windows XP en Office 2003 vanaf product update 253/408 niet langer ondersteund. […]