Favorieten gebruiken

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Synergy

In Exact Synergy Enterprise is het mogelijk om overzichten en documenten die u vaak nodig heeft, toe te voegen aan uw favorieten. Op deze manier bent u in staat om op een later tijdstip snel en makkelijk de gewenste informatie op te vragen.

Zodra u iets vanuit Exact Synergy Enterprise wilt toevoegen aan uw favorieten, kunt u de  knop rechts bovenin uw scherm gebruiken. Nadat u op deze knop heeft geklikt, verschijnt onderstaande scherm.

De omschrijving en de URL worden automatisch gevuld. Indien gewenst kunt u de omschrijving aanpassen. Bij ‘Categorie’ kunt u een categorie selecteren waaronder u de favoriet wilt opslaan. Wanneer u de favoriet onder een nieuwe categorie wilt opslaan kunt u bij ‘Categorie – Nieuw’ de naam van de nieuwe categorie opgeven. De favoriet wordt dan in die nieuwe categorie opgeslagen. Deze nieuwe categorie is bij het opslaan van een andere favoriet daarna ook beschikbaar bij het veld ‘Categorie’.

Deze functionaliteit kan ook gebruikt worden voor verwijzingen naar andere websites. U kunt achter de URL immers zelf invullen wat u wilt.

Om de opgeslagen favorieten te raadplegen klikt u boven in het menu op ‘Favorieten’.

 

 

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (2)

 • Gary@VCD

  |

  Marcel, in Synergy ASP kon je in de URL de gewenste resultaatkolommen meegeven, bijvoorbeeld aan EPRequestSearch.asp gaf je dan “&ViewColumn_0=15&ViewColumn_1=3” enz. mee. Dit lijkt niet meer te werken in Synergy Enterprise. Jammer, want dat was een heel krachtig middel om veel meer plezier van je favorieten te hebben. Nu moet je maar afwachten welke resultaatkolommen je te zien krijgt.

  Beantwoord

 • Marcel

  |

  Hallo Gary,

  Om hetzelfde resultaat te bereiken kan eventueel (voor de request search) een template worden aangemaakt.

  In de template geef je de gewenste kolommen op. BIj het gebruiken van de template worden dan die kolommen getoond ongeacht welke kolommen je als standaard op de verzoekpagina hebt ingesteld.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën