Een overzicht tonen van mijn relaties met bijbehorende (IBAN) bankrekeningnummers

Geschreven door Irene Nuijten op . Geplaatst in Exact Globe

Het kan handig zijn om in één overzicht te zien aan welke relatie welke bankrekening gekoppeld is. Dit overzicht kunt u opvragen door te gaan naar [Financieel, Debiteuren, Onderhouden]  of [Financieel, Crediteuren, Onderhouden].  Middels het klikken met de rechter muisknop op de kolomnamen, kunt u kiezen voor de optie ‘Kolom toevoegen’.

Om de bankrekening te in het overzicht te tonen, kunt u de kolom ‘Bankrekeningen.Bankrekeningnummer’ selecteren. Voor de IBAN-bankrekeningnummers geldt de kolom ‘Bankrekeningen.IBAN bankrekeningnummer’. U kunt de kolommen één voor één toevoegen aan het overzicht.

Door middel van het aanklikken van de kolomnaam in menupad [Financieel, Debiteuren/Crediteuren, Onderhouden] en het slepen van de kolomnaam naar een andere positie, kunt u de kolommen verplaatsen naar een andere plek in het overzicht.

Let op: Dit overzicht geeft alleen de bankrekening gekoppeld als hoofdrekening weer uit het relatieonderhoud. Mocht een relatie meerdere bankrekeningen hebben, worden de overige bankrekeningen hier dus niet weergegeven.

 

Picture credits

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën