Tip: Mutaties tonen of verbergen bij het invoeren van boekingen

Geschreven door Irene Nuijten op . Geplaatst in Exact Globe

In het selectiescherm bij het invoeren van boekingen [Financieel, Invoer, (betreffende) Dagboek] , wordt per dagboek informatie getoond het totaal aantal boekingen in dat dagboek, de datum van de laatste boeking, en het totaal bedrag dat in dat dagboek geboekt is. Wanneer er veel boekingen aanwezig zijn kan het tonen van deze informatie enige tijd in beslag nemen. En wellicht wilt u deze informatie hier niet tonen. In dat geval kunt u in dit scherm de optie ‘Mutaties tonen’ uitvinken. De extra informatie wordt dan niet getoond.

 

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (2)

 • Boekhouder

  |

  Ja was ernaar opzoek, dankjewel

  Beantwoord

 • Administratiekantoor

  |

  Typ je reactie hier…

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën