Tip: Het bedrijfslogo wijzigen

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Synergy

De Exact Synergy Enterprise omgeving toont standaard linksboven het Exact logo. Door hier op te klikken opent u de Exact website. Het is mogelijk om op deze plek een eigen logo te plaatsen met een bijbehorende hyperlink. Met de volgende stappen kunt u het logo en de hyperlink aanpassen:

• Klik op ‘Voorkeuren’.
  • Open het tabblad ‘Bedrijf (Instellingen)’.
  • Hier kunt u bij ‘Logo’ het logo selecteren. U heeft de mogelijkheid om een afbeelding te selecteren met de knop ‘Bladeren’. De afbeelding wordt dan opgeslagen in de afbeeldingenmap van de Exact Synergy Enterprise installatie.
    U kunt ook een afbeelding selecteren die u als type ‘Logo’ heeft geüpload via [Documenten, Inrichting, Onderhoud, Afbeeldingen].
  • Bij ‘Hyperlink’ kunt u de hyperlink voor het logo opgeven, zodat bij het klikken op het logo de betreffende hyperlink wordt geopend.

Labels:,

Reacties (1)

• De url van het logo aanpassen | Exact Support Blog

|

[…] Linksboven in Exact Synergy kunt u het logo van uw bedrijf plaatsen. Hierover heeft u meer kunnen lezen in de blogpost Tip: Het bedrijfslogo wijzigen. […]