SEPA update beschikbaar

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Vorige week is een SEPA update beschikbaar gekomen. In deze blogpost kunt u hier meer over lezen.

Vanaf vandaag is een aanvullende update beschikbaar. Om over de update te beschikken dient u een update binnen product update 406 uit te voeren.

Voor meer informatie over de wijzigingen die in de nieuwe update beschikbaar zijn kunt u de volgende release notes raadplegen:

Meer informatie

Labels:, ,

Reacties (3)

 • Dhr. Martinus

  |

  Typ je reactie hier…

  Beantwoord

 • Simon

  |

  Goedemorgen Marcel,

  Met deze Sepa update had ik verwacht dat het automatisch afstemmen via Cashflow nu weer zou werken, maar dat is helaas niet zo. (voorheen werden aan de hand van herking op het bankrekening bepaalde bank ontvangsten automatisch geboekt/afgeletterd naar de juiste rekening. Nu steeds meer bedrijven een IBAN rekening hebben worden deze posten niet meer herkend. Voorheen werd een afschrift bijna geheel toegwezen, momenteel is het zo dat niets meer toegewezen wordt, en dus alles handmatig moet worden toegewezen. Zijn er nog tips of bepaalde instellingen, zodat dit weer automatisch kan?

  Beantwoord

 • Irene Nuijten

  |

  Beste Simon,

  Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat het automatische afstemmen nu niet goed meer werkt. Graag zou ik u willen vragen contact op te nemen met onze supportafdeling om dit punt verder te kunnen bespreken. Onze supportcollega’s helpen u dan graag verder! Het telefoonnummer is: 015 – 711 5100 en dan optie 1.

  Met vriendelijke groet,

  Irene Nuijten

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën