Factureren per e-mail, binnenkort nog gemakkelijker!

Geschreven door Anne Overdevest op . Geplaatst in Exact Online

Zoals u ook al in andere blogs kon lezen, dienen wij op Support dagelijks vele suggesties in. Dit doen we nadat u als klant aangeeft graag gebruik te willen maken van een bepaalde functionaliteit die nu niet beschikbaar is.

Hier kunt u lezen hoe het Solution Feedback proces precies werkt. Een onderwerp waar de laatste tijd veel suggesties voor worden ingediend is het factureren per e-mail. Logisch ook, steeds meer gebruikers maken hier gebruik van en dat aantal zal alleen nog maar gaan oplopen. Factureren per e-mail voorkomt een tijdrovende en kostbare papierstroom en kan bijdragen tot een snelle betaling.

We hebben uw suggesties dus zeker ter harte genomen en daar zult u dit jaar nog het effect van zien.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, de verbeteringen zullen invloed hebben op de volgende gebieden:
• Het mailadres dat de klant ziet als afzender
• De ontvanger(s) van de e-mail
• Controleren of de mail verstuurd is en naar wie
• Andere documenten versturen naast uw factuur

Op dit moment nemen een aantal klanten deel aan een Controlled Release. Zij testen de nieuwe functionaliteit en geven ons feedback daarop. Op die manier weten we zeker dat de functionaliteit naar wens werkt. Na deze fase wordt de functionaliteit algemeen beschikbaar voor alle klanten die werken met de factuurmodule.

Op dat moment zal er een nieuwe blog verschijnen met daarin aangegeven wat precies de nieuwe opties zijn. Ook zal er een bericht zichtbaar zijn op de inlogpagina.

Wij hopen dat u met deze nieuwe functionaliteit het traject van factureren en betalen nog verder kunt optimaliseren.

Picture credits

Labels:, , , , ,

Reacties (4)

 • Fred

  |

  Beste Anne, ik ben benieuwd welke genoemde functionaliteiten er reeds in zitten. Met name geïnteresseerd in bijlagen versturen. Ik ga ervan uit dat dit dan ook direct bij bestellingen mogelijk is?

  Beantwoord

 • Anne Overdevest

  |

  Goedemiddag Fred,

  Op dit moment zijn we voor deze functionaliteiten bezig met de controlled release. Hierna wordt het algemeen beschikbaar, ik kan nog niet precies aangeven wanneer dit zal zijn.
  Deze functionaliteit zal nu alleen voor facturen worden geintroduceerd. In de toekomst willen we ervaringen gebruiken om te bepalen of en op welke wijze we deze ook voor andere typen documenten te implementeren.

  Hopende u bij deze voldoende geinformeerd te hebben,

  Anne Overdevest

  Beantwoord

 • Ad

  |

  Beste Anne,
  zijn de voornoemde functionaliteiten Inmiddels, juli 2014 al actief ? Vooral het versturen van een bijlage bij de factuur is voor ons erg interessant Wij hebben ( nog ) release 407

  Beantwoord

 • Marcel Thijssen

  |

  Beste Ad,

  De functionaliteit die in bovenstaande blogpost wordt genoemd heeft betrekking op Exact Online. Hierin is die functionaliteit inmiddels al beschikbaar.

  Aangezien u echter ‘release 407’ noemt, lijkt het erop dat u met Exact Globe Next of Exact Compact werkt. Hierin is deze functionaliteit niet beschikbaar en op dit moment ook nog niet gepland.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën