Doet u mee?

Geschreven door Matthijs van Soest op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Binnenkort gaan we weer starten met een nieuwe Controlled Release fase voor product update 407 van Exact Globe Next en product update 252 van Exact Synergy Enterprise. Wilt u alvast als eerste profiteren van de nieuwe functies en verbeteringen? Geef u dan op voor de Controlled Release!

Controlled-releaseDe Controlled Release-fase van een nieuw product of product update is een belangrijke stap voor Exact en haar klanten. Tijdens deze fase kijken we nauwkeurig of een nieuwe functionaliteit wel voldoet in de praktijk. We willen er graag zeker van zijn dat de updates van onze producten voldoen aan de eisen en wensen uit de markt. U kunt, door deel te nemen aan het Controlled Release Programma van Exact, als eerste profiteren van nieuwe functionaliteit en de bijbehorende ondersteuning. Bovendien speelt u een cruciale rol bij het ontwikkelen van business software.

Voordelen Deelname aan het Controlled Release Programma biedt u natuurlijk voordelen. U krijgt:

 • Persoonlijke ondersteuning tijdens de Controlled Release-fase;
 • Ondersteuning op locatie wanneer u daar behoefte aan heeft;
 • De mogelijkheid om in een vroeg stadium feedback te geven op de verbeterde functionaliteit;
 • Een voor u samengesteld team dat uw knelpunten direct oppakt;
 • Ondersteuning tijdens de uitrol van de nieuwe software.

In november starten we met de Controlled Release voor product update 407 en 252.

Wilt u deelnemen aan de Controlled Release? Heeft u interesse om deel te nemen aan een Controlled Release fase voor Exact Globe Next product update 407 of Exact Synergy Enterprise product update 252? Stuur dan een e-mail naar productreadiness@exact.com onder vermelding van ‘Interesse in deelname van de Controlled Release fase’.

 

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (2)

 • Eric Bonnes

  |

  Zijn de releasenotes ook al beschikbaar van Synergy Enterprise en Globe Next?

  Beantwoord

 • Marcel

  |

  Beste Eric,

  In de documenten 25.306.294 en 25.326.372 op onze customer portal kun je voorlopige release notes al raadplegen. Deze zijn nog niet compleet en worden komende tijd nog aangevuld.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën