Direct navigeren naar een document

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Binnen Exact Synergy Enterprise heeft u de mogelijkheid om te werken met documenten. Voor het bewerken en opmaken van deze documenten heeft u verschillende functies tot uw beschikking. Functies die u wellicht ook kent uit Microsoft Word.

Echter er zijn ook extra functies beschikbaar waarmee u bepaalde handelingen sneller kunt uitvoeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een koppeling te maken naar een reeds bestaand document in Exact Synergy Enterprise. Zo kunt u eenvoudig een letter, woord of zin selecteren en vervolgens een koppeling aanmaken.

ESE document koppeling
Op het moment dat u een document bewerkt, heeft u de knop ‘Invoegen ESE document koppeling’ tot uw beschikbaar. Wanneer u een selectie maakt in de tekst, vervolgens klikt op de knop, dan verschijnt er een pop-up scherm waarin u kunt aangeven naar welk document er verwezen moet worden. In onderstaande afbeelding is de knop weergegeven.

Hyperlink

 

 

Picture credits

Labels:,

Reacties (2)

 • Link naar een andere plek in een document | Exact Support Blog

  |

  […] de blogpost Direct navigeren naar een document kunt u lezen hoe u een link kunt toevoegen naar een ander document in Exact Synergy Enterprise. Het […]

  Beantwoord

 • Gelinkte documenten zoeken | Exact Support Blog

  |

  […] de blogpost ‘Direct navigeren naar een document’ heeft u kunnen lezen hoe u in een document een hyperlink naar een ander document kunt toevoegen. […]

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën