Altijd de informatie ingevuld

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Om er zeker van te zijn dat alle informatie op een relatiekaart wordt ingevuld, heeft u de mogelijkheid om de invoervelden verplicht te stellen. Op deze manier weet u bijvoorbeeld zeker dat het veld ‘telefoon’. U kunt zelf kiezen hoeveel en welke velden verplicht zijn voor een bepaald type relatiekaart.

Een veld verplicht stellen
Met een professional of administrator rol (welke beschikt over functierecht 430), kunt u dit vanuit de kaart instellen. Wanneer u bijvoorbeeld naar de kaart van een leverancier gaat, dan klikt u op de knop ‘Aanpassen’. Vervolgens klikt u op de knop ‘Geavanceerd”.

Verplicht

Nu kunt u per bewerkbaar veld aanvinken of deze verplicht moet zijn of niet. Dit is weergegeven in bovenstaande afbeelding.

Let op: Als u dit definieert voor een specifiek niveau (bijvoorbeeld ‘Wereld’), dan wordt deze instelling verplicht voor alle relaties van dat type, op dat niveau.