Mijn Exact Online vernieuwd

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Exact Online

Begin dit jaar hebben we Exact Online een nieuw jasje gegeven. Sindsdien hebben we niet stilgezeten! En vanaf deze maand kunnen we de volgende stap onthullen: een volledig vernieuwd Mijn Exact Online.

Vanaf nu draait Mijn Exact Online helemaal om u. Alle menu’s en instellingen met bijvoorbeeld gebruikersinstellingen, abonnementsgegevens en uw eigen relatiegegevens zijn dan op één plek verzameld. Klik maar eens op uw naam rechtsboven in uw scherm, dan vindt u daar het nieuwe Mijn Exact Online.

Dat maakt het beheren of uitbreiden van uw abonnement nog makkelijker. Ook ziet u bijvoorbeeld aan welke apps u toegang verleend heeft tot uw Exact Online gegevens.

Hieronder een overzicht van alle onderdelen die nu onder Mijn Exact Online staan:

• Mijn abonnement
  • Mijn relatiegegevens
  • Mijn profiel
  • Gebruikersinstellingen
  • Privacybeheer
  • Gebruikerstypen
  • Rechten

Labels:, ,

Reacties (4)

• John KLouwer

|

Hbben jullie al info over de nieuwe notificatie rechtsboven in EOL?

Beantwoord

• Tandem

|

Kloptefirma !
    Nooi!t in orde met updates. Schandalig duur en GEEN lees GEEN service. Al in geen jaren meer !
    Gebruikers tellen bij jullie niet. Zelfs bevestigd door jullie CEO.

Beantwoord

• Marcel Thijssen

|

Vervelend om te horen dat niet alles naar wens verloopt. Volgens onze gegevens maakt u gebruik van het product ProAcc. Ik zal uw onvrede kenbaar maken bij de betreffende afdeling.”