Tip: Bestaande bankrekeningnummers verrijken met IBAN en BIC

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Om de bankrekeningen van uw relaties in Exact Synergy en Exact Synergy Enterprise bij te werken met het correcte IBAN en BIC-code is de Exact Synergy IBAN BIC service tool beschikbaar.

Met deze tool kunt u de bankrekeninggegevens van uw relaties uit uw Exact Synergy (Enterprise) database exporteren. Het geëxporteerde bestand kunt u vervolgens versturen naar een instantie die het bestand aanvult met het IBAN en BIC-code. Voor Nederlandse bankrekeningen kunt u het bestand bijvoorbeeld opsturen naar de IBAN BIC service van de Nederlandse Vereniging van Banken. Het aangevulde bestand dat u terug ontvangt kunt u vervolgens via dezelfde tool weer importeren in uw Exact Synergy (Enterprise) database.

IBAN BIC service tool downloaden
De Exact Synergy IBAN BIC service tool kunt u downloaden via deze link. U dient er rekening mee te houden dat u minimaal over product update 400 van Exact Synergy of minimaal over product update 249 van Exact Synergy Enterprise beschikt.

De tool kan voor zowel Exact Synergy als Exact Synergy Enterprise gebruikt worden. U dient over de system administrator-rol in Exact Synergy of Exact Synergy (Enterprise) te beschikken om deze tool te kunnen gebruiken.

Andere productlijnen
De IBAN BIC service tool is ook beschikbaar voor andere productlijnen van Exact. Voor meer informatie kunt u de volgende blogposts bekijken:

Labels:, , ,

Reacties (3)

 • Susanne

  |

  Goedemorgen, de link naar IBAN BIC service werkt niet. Met vriendelijke groet, Susanne

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Goedemorgen Susanne,

  Bedankt voor je reactie. De link is aangepast en werkt weer.

  Gr. Larno

  Beantwoord

 • Dirk

  |

  Deze tool werkt perfect! Bedankt alvast. Zeker ook een vermelding waard op mijn site.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën