Uw e-mails opslaan met CRM in Exact Online?

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Exact Online

Wilt u ook uw e-mail automatisch opslaan in Exact Online? Zodat u de communicatie met uw klanten optimaal kunt beheren in Exact Online? Dan willen wij met u in contact komen! Momenteel werken wij hard aan de ontwikkeling van een oplossing in Exact Online die uw e-mails automatisch kan uploaden.

Feedback van klanten vinden we belangrijk en daarom willen wij u uitnodigen om met ons uw ervaringen en ideeën te delen door gebruik te gaan maken van deze koppeling in een Controlled Release periode.

Let op, op dit moment kunt u zich niet meer aanmelden. Er zijn voldoende aanmeldingen binnen.

Voorwaarden:

 • U maakt gebruik van CRM in Exact Online. Voor meer info klik hier
 • Voor uw e-mail maakt u gebruik van Microsoft Exchange 2010 (of hoger) of Microsoft Office 365

 

 

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (1)

 • Laurent Hanser

  |

  Dat zijn goede ontwikkelingen ! CRM mist nog heel wat functionaliteit zoals idd verzonden mail (via EOL) meteen op de relatiekaart terug vinden; het aan kunnen maken van eigen activiteiten types, Vrije velden op de relatiekaart en vrije velden voor de contactpersonen en natuurlijk de mogelijkheid om hierop een selectie te kunnen maken voor marketinglijsten en financiele overzichten.
  Denk dat je dan een mooi begin hebt en kunt spreken over een echt CRM systeem.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën