Nieuw in Exact Online CRM: social media integratie met Linked en Twitter

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Exact Online

Dankzij de integratie met LinkedIn en Twitter versterkt u uw relaties en haalt u meer uit uw netwerk. Zoekt u een ingang bij een bepaald bedrijf? U ziet meteen of een van uw LinkedIn contacten er werkt.

SocialmediaOok leert u via het LinkedIn profiel meer over de achtergrond van uw contactpersoon. Misschien heeft u wel dezelfde studie gevolgd of dezelfde werkgever gehad. Dat schept een band. Belt u een offerte na? Bekijk de laatste tweet, refereer hiernaar en u heeft gelijk een mooie binnenkomer. Of misschien biedt een bepaalde tweet wel een verkapte verkoopkans. Kortom, leer uw klant kennen en doe meer business!

Hoe werkt het?
Op de relatie- en contactpersoonkaart vindt u nu rechtsonderin het scherm een nieuwe social media-sectie. Hier koppelt u uw LinkedIn en Twitter account door eenmalig uw gebruikersnamen en wachtwoorden in te vullen.

Omdat een ingegeven contactpersoon of relatie meerdere malen voor kan komen op LinkedIn en/of Twitter kunt u eerst zelf kiezen welk profiel u wilt linken. Bij het selecteren ziet u automatisch een samenvatting terug van het LinkedIn profiel én de laatste tweets van de betreffende relatie of contactpersoon. Bovendien worden het bedrijfslogo en de foto van uw contactpersoon vanuit LinkedIn automatisch getoond op zowel de relatie- als de contactpersoonskaart.**

* Heeft u nog geen inlogaccount voor LinkedIn en Twitter? Maak dan zelf een account aan, dit is zo gedaan.
**Meer uitleg? Lees dan de Exact Online help-pagina hierover.
Picture credits

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Categorieën