Nieuwe versie van Exact Financials Enterprise beschikbaar

Geschreven door Ruud Blom op . Geplaatst in Exact Financials

Vanaf nu is versie 7.10.10 van Exact Financials Enterprise algemeen beschikbaar. De belangrijkste verbetering is dat met deze product update de werkstations uitgerust met Microsoft Windows 8 ondersteund worden. Een voorwaarde hierbij is wel dat het alleen de Web Client versie betreft.

De versie Web UI kan nog niet ondersteund worden op Microsoft Windows 8 omdat deze wordt uitgeleverd met Microsoft Internet Explorer 10. Deze versie van Internet Explorer wordt tot nu toe niet ondersteund.

Andere nieuwe functies:

  • Sorteervolgorde zichtbaar in zoekscherm in Web UI van Exact Financials Enterprise
  • Standaard paginagrootte in zoekschermen maximaal 1000 rijen
  • Selectie van meerdere jaren bij grootboekkaart mogelijk

Alle verbeteringen kunt u vinden in de release notes van product update 7.10.

Labels:,

Laat een reactie achter

Categorieën