Nieuwe product updates algemeen beschikbaar

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Vanaf deze week zijn Exact Synergy Enterprise product update 251 en Exact Globe Next product update 406 algemeen beschikbaar. In deze product updates zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

ProductExact Synergy Enterprise
Vanaf deze product update zijn de systeemeisen aangepast. Windows server 2012, Microsoft Office 2013 (32-bit en 64-bit versie) en Internet Explorer 10 worden nu ondersteund voor het werken met Exact Synergy Enterprise.

Andere nieuwe functies:

Alle verbeteringen kunt u vinden in de release notes van product update 251.

Exact Globe Next
Vanaf deze product update worden Microsoft Windows 8, Windows server 2012 en Microsoft Office 2013 (32-bit versie) ondersteund voor het werken met Exact Globe Next. Tevens zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de WMS oplossing.

Andere nieuwe functies:

Alle verbeteringen kunt u vinden in de release notes van product update 406.

Updaten?
Om gebruik te kunnen maken van bovenstaande functionaliteit dient u een update uit te voeren.

• Exact Synergy Enterprise: in dit document staat beschreven hoe u de update voor Exact Synergy Enterprise kunt uitvoeren.
  • Exact Globe Next: in dit document staat beschreven hoe u de update voor Exact Globe Next kunt uitvoeren.

Labels:,

Reacties (5)

• P.Verhoeven

|

Beste,

Wij hebben nu een aantal Windows 8 systemen waarbij de uitrol van een nieuwe update van Exact Globe niet werkt.
    De snelkoppeling van Exact staat ingesteld als “Run as administrator”. Dit werkte prima in Windows 7. Echter wordt toch het werkstation met Windows 8 niet geupdate. Is hiervoor nog een tip om dit in Windows 8 wel automatisch te laten updaten via een setting?

Beantwoord

• Marcel Thijssen

|

Beste heer Verhoeven,

Als de gebruiker voldoende rechten heeft op de netwerkset en er wordt gekozen voor “Run as administrator” zou dit ook met Windows 8 gewoon moeten werken.
    Ik dit punt bij onze supportafdeling aangekaart onder nummer 46.700.974

Beantwoord

• P.Verhoeven

|

Opgelost, oplossing stond in doc 24.372.778.
    In het Lokaal beveiligingsbeleid moest de optie “Gebruikersaccountbeheer: Alle administrators in modus ‘Door administrator goedkeuren’ uitvoeren” uitgeschakeld worden.

Beantwoord

• M. Zwiers

|

Beste Marcel,

Verwachten jullie in één van de komende Exact Globe Next versies ook de 64bit versie van office te gaan ondersteunen net als Synergy Enterprise nu al doet?

Beste Martijn.
    Hier is op dit moment nog niets over bekend.