Exact Globe Next product update 406 in Controlled Release

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Vanaf vandaag is Exact Globe Next product update 406 in Controlled Release. Dit betekent dat klanten die deelnemen aan de Controlled Release fase vanaf nu kunnen beschikken over de nieuwe product update. In deze product update zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Product update 406
Controlled-release-2010Vanaf product updates 406 zijn er wijzigingen doorgevoerd in de systeemeisen. Vanaf deze product update worden Microsoft Windows 8, Windows server 2012 en Microsoft Office 2013 (32-bit versie) ondersteund voor het werken met Exact Globe Next.

Tevens zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot SEPA betalingen en incasso’s. Daarnaast is de IBAN BIC Service tool verbeterd en is het nu ook mogelijk om Duitse en Oostenrijkse bankrekeningen te exporteren en importeren.

Verder zijn vanaf deze product update de nieuwe INTRASTAT goederencodes voor 2013 beschikbaar. Bij het bijwerken van uw administratie worden de nieuwe codes toegevoegd.

Meer informatie
Voor meer informatie over product update 406 kunt u deze blogpost raadplegen. Meer informatie over het Controlled Release traject kunt u vinden in dit document.

Labels:, , ,

Reacties (9)

• Henk Spuijbroek

|

Wij ondervonden problemen met (deel)betalingen aan medewerkers (die ook crediteur zijn). Wij kregen het idee dat dit door een eerdere SEPA-update kwam. Is dit probleem met deze update nu verholpen?

P.S. misschien ken je mijn naam nog van contacten bij mijn vorige werkgever

Beantwoord

• Marcel

|

Beste heer Spuijbroek,

De situatie die u beschrijft is mij niet bekend. Of de situatie het gevolg is van een onvolkomenheid of een bepaalde inrichting of werkwijze kan ik op basis van deze informatie niet beoordelen.

Ik wil u adviseren om hierover contact op te nemen met onze supportafdeling zodat bekeken kan worden wat de oorzaak is.

Als de oorzaak achterhaald is kan vervolgens bekeken worden of dit opgelost is in deze product update.

Uw naam komt mij overigens niet bekend voor.

Beantwoord

• Mark Destreel

|

Nog steeds geen 64-bits Excel ondersteuning??

Beantwoord

• Marcel

|

Beste heer Destreel,

Dat klopt. Alleen de 32-bit versie van MS Office wordt ondersteund in product update 406.

Beantwoord

• Diana

|

Geachte dame, heer,

Wanneer komt de release uit?
    Zit al een maand met een nieuwe laptop MET windows 8 en kan deze niet gebruiken omdat Exact niet erop geinstalleerd kan worden..

Graag Uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Diana

Beantwoord

• Marcel Thijssen

|

Beste Diana,
    De planning is dat product update 406 dit kwartaal algemeen beschikbaar komt. Zodra deze beschikbaar is wordt dit op dit blog bekend gemaakt.

Beantwoord

• Vincent

|

geachte,

Vooruitstrevend de release 406:
    Bijlages kunnen niet fatsoenlijk meer worden toegevoegd aan een boeking. Je krijgt dan een foutmelding.!?

graag uw reactie.

Vincent

Beantwoord

• Marcel

|

Beste Vincent,
    Uw melding wordt onderzocht door de supportafdeling. U kunt de status hiervan volgen via het verzoeknummer 45.355.514 op onze customer portal via http://www.exact.nl

Beantwoord

• Vincent

|

De melding is inmiddels een erkende Bug, deze is inmiddels d.m.v. kleine update welke je kunt downloaden opgelost.
    Waarvoor dank!