Beschikbare aangiften aan pensioenfondsen uitgebreid

Geschreven door Annette Meijer op . Geplaatst in Exact Online

Veel werkgevers zijn aangesloten bij een pensioenfonds en dragen de pensioenpremies aan het pensioenfonds af. Een correcte pensioenregistratie is daarbij essentieel. In veel gevallen dient u elke loonperiode een opgaaf te doen van de premiegrondslagen of berekende premies. Deze opgaaf dient u elektronisch aan te leveren aan het pensioenfonds.

Vanuit Exact Online Salaris heeft u al de mogelijkheid om aangiften voor veel verschillende pensioenfondsen aan te maken. Dit is nu uitgebreid met de aangifte APG (Overheid en Onderwijs) en aangifte aan A&O Services.

De lijst met beschikbare aangiften aan pensioenfondsen in Exact Online Salaris is:

 • Cordares Bouw
 • Cordares Schoonmaak
 • Syntrus Achmea
 • PGGM
 • Colland (voor de Cao’s 01XX)
 • Slagersbedrijf (voor cao 1501)
 • Recreatie (voor cao 3302)
 • APG (Overheid en Onderwijs)
 • A&O Services

Vanuit het menupad Medewerker > Salaris > alle opties > Verloningsproces > Aangifte aan pensioenfonds kunt u de pensioenaangiften aanmaken. De aangiften aan Cordares Bouw, Cordares Schoonmaak, PGGM en Syntrus Achmea kunt u vanuit Exact Online direct versturen naar het pensioenfonds. Van de overige aangiften dient u het bestand te downloaden en op de gebruikelijke wijze uitwisselen met het pensioenfonds.

 

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (1)

 • Uw feedback gerealiseerd in Exact Online | Exact Support Blog

  |

  […] Beschikbare aangiften aan pensioenfondsen uitgebreid. […]

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën