Op de eerste rij?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy, Overige

Wilt u ook graag direct profiteren van nieuwe oplossingen en nieuwe functies? Of alvast als eerste aan de slag met een nieuwe functionaliteit?  Dat kan, door deel te nemen aan de Controlled release fase van Product update 251 en/of 406.

Controlled Release
Exact doet haar uiterste best om haar klanten te voorzien van de beste software en de beste klant ervaring. In het kwaliteitsproces voor onze software wordt er door Exact via het Product Readiness team een laatste fase georganiseerd in samenwerking met klanten. Deze laatste fase noemen wij de Controlled Release fase.

In de Controlled Release fase gaan wij samen met onze klanten door de software om te controleren of alle processen onveranderd zijn en op zijn minst gelijk lopen als in een vorige software versie. Uiteraard streven wij naar verbeteringen in onze software en om doorgevoerde verbeteringen aan een vergelijkbare praktijktest te onderwerpen nodigen wij voor elke Controlled Release fase additionele klanten uit die gebruik willen maken van de toegevoegde verbeteringen en nieuwe functionaliteit.

Voor meer informatie over de Controlled Release fase kunt u dit pdf bestand raadplegen. De eerstvolgende Controlled Release start op 27 maart 2013.

Welke functies kan ik verwachten in product update 406 en 251?
In de aankomende product updates (406 en 251) kunt u weer veel nieuwe functies en oplossingen verwachten. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Product update 406

• Verschillende nieuwe functies voor het werken met SEPA
  • Ondersteuning van Windows 8
  • Ondersteuning van Windows Server 2012
  • Diverse nieuwe functies binnen WMS

Product update 251

• Sneller werken met de PSA oplossing
  • Ondersteuning van Windows Server 2012
  • Nieuwe functies voor de Service Management oplossing
  • Verschillende verbeteringen voor de Natuurlijke personen functionaliteit

Bovenstaande is een kleine opsomming van wat u allemaal kunt verwachten in de komende product updates. Binnenkort vindt u meer informatie op het Support Blog over deze updates.

Wilt u deelnemen aan de Controlled Release?
Heeft u interesse om deel te nemen aan een Controlled Release fase voor Exact Globe Next product update 406 of Exact Synergy Enterprise product update 251? Stuur dan een e-mail naar productreadiness@exact.com onder vermelding van ‘Interesse in deelname van de Controlled Release fase’.