Ervaar het zelf

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Financials, Exact Globe, Exact Synergy, Overige

Op dinsdag 26 maart 2013 organiseert Exact een speciale Exact Demodag in ons hoofdkantoor in Delft. In een dagdeel laten we zien hoe u met de nieuwste technieken en Exact modules sneller, efficiënter en ook mobiel kunt werken. Zo haalt u meer uit uw business software.

Programma
De Demodag is ingedeeld in drie dagdelen. Kies het dagdeel dat u het beste uitkomt en stel daarbinnen eenvoudig zelf uw programma samen. Tijdens elk dagdeel worden dezelfde sessies aangeboden.

Sessies
Het programma voor uw Exact Demodag stelt u zelf samen. U kunt kiezen uit maar liefst 18 demosessies. Ontdek de mogelijkheden van Exact software, verdiep u in de laatste trends of bereid u voor op procesverbeteringen in uw bedrijf. Uiteraard kunt u onze software ook ‘live’ uitproberen. Er zijn diverse demostations ingericht. Ervaar het gemak zelf.

Inschrijven
Via onze speciale website, kunt u zich inschrijven voor de Exact demodag. Ervaar ook het gemak van de nieuwste software en kom naar de Exact Demo dag.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

Categorieën