Tip: IBAN en BIC-code registreren binnen Exact Synergy Enterprise

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Nederland gaat per 1 februari 2014 over op IBAN / SEPA. Wist u dat u binnen Exact Synergy Enterprise al de IBAN en BIC-code kunt registreren?

Relatiekaart
Binnen Exact Synergy Enterprise beschikt u over de velden IBAN en BIC code. Met deze velden heeft u de mogelijkheid om de IBAN en BIC-code informatie van relaties en medewerkers te bewaren via de kaart. De velden IBAN en BIC-code zijn beschikbaar onder de sectie Financieel van de relatiekaart. Standaard worden deze nog niet weergegeven. Om deze weer te geven klikt u op  Aanpassen en vervolgens kunt u de velden selecteren zoals in onderstaande afbeelding is weergegeven. Nadat u heeft gekozen voor Bewaren zijn de velden zichtbaar op de kaart.

Medewerkerskaart
Daarnaast worden de IBAN en BIC-code velden ook weergegeven op de medewerkerskaart. U kunt deze velden tonen door via de monitor van de medewerkerskaart te kiezen voor Bankrekeningen en vervolgens voor de knop Nieuw. Nu zal het onderstaande scherm verschijnen. Onder de sectie Details vindt u de velden.

Let op, bovengenoemde functionaliteit is beschikbaar vanaf product update 249.

Meer informatie

 

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (4)

 • Gary@VCD

  |

  En worden deze gegevens ook gerepliceerd naar Globe met Exact Integrator, CMDM en ASIMPORT?

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Hi Gary,

  Ja, deze worden gerepliceerd.

  Gr. Larno

  Beantwoord

 • Ron Schippers

  |

  Hi larno,

  Is dit ook zichtbaar te maken in de werkstroom IFR? nu staat er alleen de crediteurnaam maar het zou wenselijk zijn, voor de controleurs om meerdere gegevens van de leverancier gelijk te tonen zonder door te moeten klikken.

  Groeten,
  Ron

  Beantwoord

 • Marcel Thijssen

  |

  Beste Ron,

  Het is niet mogelijk om dit in het IFR verzoek aan te passen. Dit kan alleen bekeken worden door door te klikken op de crediteur/leverancier.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën