Eerste engineers aan de slag met de Exact Field Service App

Geschreven door Rob van den Berg op . Geplaatst in Exact Synergy

ARAS Security BV heeft de eerste drie service engineers getraind voor de Exact Field Service App. Vanaf deze week starten de engineers en planner van deze groothandel met het gebruiken van de app voor de iPad in het veld.

ARAS Security levert betrouwbare beveiligingssystemen op het gebied van onder andere toegangscontrole, inbraakdetectie en camera observatie aan erkende installateurs. ARAS Security heeft vestigingen in Nederland, België, Denemarken, Engeland en Turkije. De service engineers van ARAS zijn de eerste engineers die aan de slag gaan met de Exact Field Service App, een mooie mijlpaal!

Exact Service Management
De Exact Field Service app voor de iPad is in Controlled Release en beschikbaar in de AppStore. Deze app maakt het voor service engineers mogelijk om al hun service activiteiten eenvoudig vast te leggen. Deze app is onderdeel van de Exact Service Management oplossing, waarmee groothandels en productiebedrijven het volledige service managementproces optimaliseren.

Weten hoe de app eruit ziet?
Wilt u de app bekijken en heeft u Exact Service Management niet in uw licentie? Geen probleem u kunt de video bekijken of gebruik maken van de demo login in de Appstore. Als u de app download in de AppStore, dan kunt u in de ‘Login instellingen’ kiezen voor een demo login. Deze demo app is gebaseerd op onze demo omgeving MacBean CoffeeWorld.

Licentie
Om gebruik te kunnen maken van de Exact Field Service App, dient u in het bezit te zijn van Exact Synergy Enterprise (vanaf product update 250), met een professional rol of een service management rol, alsmede Exact Globe Next (vanaf product update 405). Wilt u meer weten over onze Service Management oplossing dan kunt u deze blogpost raadplegen.

Controlled Release
Het is nog mogelijk om te participeren in de Controlled Release van de Exact Field Service app. Wilt u graag deelnemen aan de Controlled Release fase voor deze app, dan horen wij het graag. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar productreadiness@exact.com.