Hoe installeer ik de eindejaars update 2012/2013?

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

In tegenstelling tot andere jaren is de eindejaars update dit keer geen aparte product update. De wijzigingen voor Exact Globe Next, Exact Compact en Exact Synergy, worden beschikbaar gemaakt in product update 405. Voor Exact Synergy Enterprise zijn de wijzigingen beschikbaar in product update 250.

In de blogpost ‘Planning eindejaars updates‘ kunt u zien wanneer de wijzigingen beschikbaar zijn in product update 405. Wanneer de wijzigingen beschikbaar zijn dient u deze te installeren om er gebruik van te kunnen maken. Dit kunt u doen door een update uit te voeren van de programmatuur. Onderstaand vindt u de updateprocedures voor Exact Globe Next, Exact Compact, Exact Synergy en Exact Synergy Enterprise.

Picture credits

Reacties (1)

• Eindejaarsversies zijn beschikbaar | Exact Support Blog

|

[…] Globe Next en Exact Compact worden beschikbaar gemaakt in product update 405. In de blogpost ‘Hoe installeer ik de eindejaarsupdate‘ staat beschreven hoe u de update kunt […]