Field Service app in Controlled Release

Geschreven door Rob van den Berg op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Sinds kort is de Field Service app voor iPad in Controlled Release. Deze app is onderdeel van de Exact Service Management oplossing, die sinds half november algemeen beschikbaar is.

De Exact Field Service app maakt het voor service medewerkers mogelijk om al hun service activiteiten eenvoudig vast te leggen. Met de Exact Field Service app hebben service medewerkers inzicht in al hun service orders, service historie van hun klanten, documenten, informatie over onderdelen, handleidingen, etc., op het moment dat men op locatie bij de klant is.

Belangrijkste kenmerken:

• Overzicht van de geplande service activiteiten
  • Navigeren naar de service locatie om zodoende de reistijd te verminderen en het mogelijk te maken om meer service activiteiten op een dag te realiseren
  • Alle informatie met betrekking tot service activiteit in één oogopslag voor handen
  • Registratie van de werkelijk besteedde uren en materialen
  • Alle informatie over de machines en onderdelen meteen beschikbaar, zodat de best mogelijke service geleverd kan worden.
  • Inzicht in de details van de configuratie
  • Overzicht van de service historie, reparaties, garantie etc. met betrekking tot een service configuratie
  • Toevoegen van foto’s aan de service activiteit
  • Klant kan de service activiteiten op de iPad digitaal aftekenen
  • De service slip, inclusief handtekening van de klant wordt digitaal opgeslagen als PDF document
  • De service slip wordt direct vanaf de iPad naar de klant gemaild

Opmerking: Om gebruik te kunnen maken van de Exact Field Service app, dient u in het bezit te zijn van Exact Synergy Enterprise (vanaf product update 250), met een professional rol of een service management rol, alsmede Exact Globe Next (vanaf product update 405).

Indien u de app wilt uitproberen zonder Service Management kunt u ook gebruik maken van de demo login.

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (4)

• Martijn Logtenberg

|

Vorige week gedownload inmiddels draait de pilot op de test omgeving.
    – mooie strakke interface, complimenten hiervoor.
    – logische functionaliteit voor het realiseren van service activiteiten die gepland zijn voor de Field Engineering.
    – vind de het maken van een foto en deze direct opladen en koppelen aan de service activiteit erg handig, zo kan je laten zien hoe je een service object aantreft en eventueel hoe je hem achterlaat. Ook terug vinden van documenten maakt dit makkelijk.
    Ook duidelijk inzichtelijk wat de verschillende soorten service activiteiten zijn:
    In bedrijfstelling, onderhoud op basis van een contract, of een storingsmelding waarvoor de monteur op pad moet.
    De app zorgt echt voor gebruiksvoorwaarden gemak in combinatie met de service management oplossing.
    Hier en daar zit er nog ruimte voor verbetering in, maar daar voor is dit ook een eerste release.

Mijn complimenten voor deze eerste versie.

Martijn Logtenberg

Beantwoord

• Rob van den Berg

|

Hallo Martijn,

Bedankt voor je reactie. Feedback voor verbetering kun je mailen naar productreadiness@exact.com.

We zien je terugkoppeling met belangstelling tegemoet.

Rob van den Berg

Beantwoord

• Alfred Hoogland

|

Waar kan ik de demo login voor de app vinden? Zelf ben geen gebruiker van iOS maar wil wel functionaliteiten bekijken.

Beantwoord

• Rob van den Berg

|

Beste Alfred,

Je kunt de functionaliteit alleen bekijken/benaderen op de iPad, via de Field Service App.

In de ‘Login instellingen’ van de Field Service App heb je een knop ‘Gebruiken demo’. De demo omgeving waarmee connectie wordt gemaak is MacBean CoffeeWorld (zie ook http://www.macbeancoffeeworld.com).

Met vriendelijke groet,

Rob van den Berg