Exact Financials Enterprise product update 7.10 algemeen beschikbaar

Geschreven door Sabine Janssen op . Geplaatst in Exact Financials

Vanaf deze week is Exact Financials Enterprise product update 7.10 algemeen beschikbaar. In deze product update zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Vanaf product update 7.10 zijn de debiteuren- en crediteurencode opgerekt van 8 naar 10 posities. Dit biedt de mogelijkheid om het Burgerservicenummer (BSN) nummer te gebruiken als relatiecode. Daarnaast kunt u vanaf deze product update acties op inkomende facturen loggen en notities toevoegen aan uw inkomende facturen. Verder zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor de overgang naar SEPA. Zo kunt bijvoorbeeld de BIC-code toevoegen aan uw formulierenlay-outs.

Andere nieuwe functies:

Alle verbeteringen kunt u vinden in de release notes van product update 7.10.

Updaten?
Om gebruik te maken van bovenstaande functionaliteit dient u een update uit te voeren. Neem contact op met onze consultancy afdeling voor het inplannen van uw update.

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Categorieën