Nieuwe eisen aan de factuur vanaf 2013

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Financials, Exact Globe, Exact Online

Per 1 januari 2013 veranderen de vereisten voor facturen. Wat de nieuwe vereisten zijn kunt u teruglezen in de informatie van de rijksoverheid. Of en welke wijzigingen precies voor u van toepassing zijn, hangt volledig af van uw facturatieproces. Wij adviseren u eerst, eventueel in overleg met uw accountant, te kijken welke wijzigingen voor u van toepassing zijn.

Aanpassen van de lay-out
In dit document kunt u zien hoe u binnen de software van Exact, uw lay-out kunt aanpassen. Mocht u assistentie nodig hebben bij het aanpassen van de lay-out dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw Exact partner of met Exact via 015 – 711 51 00 (optie 4).

 

Picture credits

Labels:,

Reacties (1)

  • Eindejaarsverwerking Exact Globe Next | Exact Support Blog

    |

    […] Nieuwe eisen aan de factuur. […]

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën