Selectief facturen afdrukken

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Wanneer u facturen afdrukt via het menupad [Factuur, Invoer, Afdrukken/Verwerken] is het mogelijk om een selectie te maken op de af te drukken facturen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de selectiemethode ‘Factuur’, ‘Order’ of ‘Debiteur’. Afhankelijk van de selectiemethode kunt u vervolgens een selectie maken op basis van verschillende selectiecriteria. Uiteindelijk wordt het aantal af te drukken facturen getoond, die u vervolgens kunt afdrukken.

Zelf kiezen
Het kan voorkomen dat bij deze groep facturen een aantal facturen aanwezig is die u (nog) niet wilt afdrukken, maar die u niet middels de selectiecriteria eruit kunt filteren. Middels de optie ‘Selectief’ verschijnt een overzicht van de facturen die aan de eerder opgegeven criteria voldoen. Hier kunt u dan zelf de gewenste facturen selecteren en vervolgens afdrukken. Bovendien kunt u in dit overzicht de facturen sorteren door te dubbelklikken op de kolomkop waarop u wilt sorteren. Zo kunt u bijvoorbeeld dit overzicht sorteren op postcode, zodat de facturen ook op volgorde van postcode worden afgedrukt.

Door met de rechtermuisknop op de kolomkop (donkerblauwe regel) te klikken, kunt u ook een kolom toevoegen of verwijderen. Tevens kunt u door de CTRL toets op het toetsenbord ingedrukt te houden facturen selecteren die niet direct onder elkaar staan. 

 

Picture credits

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën