Product update 250 en 405 in Controlled Release

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Vanaf deze week zijn Exact Synergy Enterprise product update 250 en Exact Globe Next product update 405 in Controlled Release. Dit betekent dat klanten die deelnemen aan de Controlled Release fase vanaf nu kunnen beschikken over de nieuwe product update. In deze product update zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Exact Synergy Enterprise
Vanaf product update 250 van Exact Synergy Enterprise is de Word Merge functionaliteit volledig beschikbaar. In product update 249 heeft u hiermee alvast kunnen kennismaken en de functionaliteit is nu volledig geïntegreerd. Daarnaast is het vanaf deze product update mogelijk om te werken met de nieuwe ‘Natuurlijke Personen’ functionaliteit. Hiermee kunt u een persoon registreren als een contactpersoon van een bedrijf en als een relatie (prospect, klant of leverancier).

Ook zijn er verschillende verbeteringen beschikbaar voor de PSA oplossing. Zo is het factureringsproces verbeterd en is de nieuwe Weekstaat functionaliteit beschikbaar. Hiermee kunnen consultants een weekstaat met uren indienen in plaats van afzonderlijke uren.

Exact Globe Next
Vanaf product update 405 zijn er wijzigingen doorgevoerd in de systeemeisen. Microsoft SQL Server 2012 wordt vanaf deze product update ondersteund. Verder zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor de overgang naar SEPA. In verschillende schermen beschikt u nu over velden met het IBAN en de BIC-code. Tevens is een nieuwe instelling toegevoegd die u de mogelijkheid biedt om bij het wijzigen van bestaande bankrekeningen of aanmaken van nieuwe bankrekeningen het IBAN automatisch te berekenen op basis van het rekeningnummer en de banknaam. Daarnaast is er een tool beschikbaar waarmee u uw huidige Nederlandse bankrekeninggegevens kunt bijwerken met IBAN en BIC-code.

Naast deze wijzigingen zijn er twee nieuwe overzichten toegevoegd. Het betalingsoverzicht, dat u inzicht biedt in de betalingen en de facturen waarmee deze betalingen zijn afgeletterd. En het overzicht ‘Ouderdom voorraad’ om u meer inzicht te bieden in de ouderdom van uw voorraad.

Binnenkort kunt u op deze pagina meer verbeteringen vinden.

Meer informatie
U kunt via de Product Nieuws pagina meer informatie vinden over de verschillende functies in de aankomende product updates. In dit document wordt het Controlled Release traject verder uitgelegd.