Nieuwe versie van Exact Online voor iPhone

Geschreven door Sytske Wierda op . Geplaatst in Exact Online

Vanaf nu is de nieuwe versie van Exact Online voor iPhone beschikbaar in de App Store. Inclusief een primeur voor de gebruikers van Exact Online Handel! Speciaal voor hen is de App uitgebreid met een speciaal onderdeel: de Artikelcatalogus. Bovendien hebben alle gebruikers van Exact Online hun relatiedocumenten direct beschikbaar op hun iPhone.

Altijd de laatste voorraad- en prijsgegevens op zak
Als gebruiker van Exact Online Handel heeft u met de artikelcatalogus voortaan altijd de laatste voorraadposities en verkoopprijzen van uw gehele artikelbestand bij de hand. Hiermee kunt u overal en altijd direct vragen van klanten over deze artikelen beantwoorden en uw service naar een hoger niveau tillen.

De overzichtelijke artikelkaart laat direct zowel de plankvoorraad als de verwachte voorraad zien en in het geval u speciale prijsafspraken met klanten heeft gemaakt, dan zijn het juist die prijzen die aan u getoond worden. Wanneer u de iPhone een kwartslag draait dan worden de artikelen groter weergegeven en kunt u gemakkelijk door de artikelen heen navigeren.

Per relatie de documenten inzichtelijk
Onderweg naar een klant vraagt u zich af wat de laatste facturen zijn die naar hem of haar zijn verstuurd. En ’s middags wilt u voordat u bij de leverancier arriveert toch nog even kijken welke bestelling u vorige week had geplaatst. Vanaf nu kan iedere gebruiker van Exact Online dit met Exact Online voor iPhone!

Per relatie zijn alle belangrijke documenten opgeslagen. In één oogopslag ziet u welk type document het betreft en wanneer deze is verstuurd. En wilt u meer weten? Dan opent u het gehele document.

Voor wie is de nieuwe versie van Exact Online voor iPhone beschikbaar?
In eerste instantie is deze nieuwe versie voor de iPhone. In een later stadium wordt deze nieuwe functionaliteit ook ontsloten naar Android. En zoals gezegd, de primeur van de artikelcatalogus is voor de gebruikers van Exact Online Handel. Later dit jaar kunnen de gebruikers van Exact Online Boekhouden Premium en van de module Factuur ook van deze verrijking gebruik maken (vanzelfsprekend zonder de voorraadinformatie).