Een document afdrukken?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Bij het afdrukken van een pagina vanuit Exact Synergy Enterprise via de Internet Explorer kan het gebeuren dat een markering of een afbeelding niet kan worden afgedrukt. Als bijvoorbeeld een grafiek met gekleurde balken wordt afgedrukt, blijft in de afdruk de grafiek leeg, de gekleurde balken worden niet meegenomen. In dit artikel vindt u enkele instellingen om ervoor te zorgen dat het document correct wordt afgedrukt.

Instellingen binnen Internet Explorer 9
Het niet afdrukken van kleuren, markeringen en afbeeldingen uit Exact Synergy Enterprise wordt veroorzaakt door een insteling binnen de Internet Explorer. Om deze aan te passen kunt u de volgende stappen uitvoeren:

• Klik op Extra
  • Ga naar Afdrukken
  • Klik op Pagina instelling

Nu verschijnt het onderstaande scherm. Hierin is de instelling ‘Achtergrondkleuren en afbeeldingen afdrukken’ niet geselecteerd. Wanneer u deze selecteert zal Internet Explorer de kleuren, markeringen en afbeeldingen wel correct afdrukken.

In het bovenstaande scherm is ook de sectie Kop- en voetteksten weergegeven. Standaard staat bij voettekst vaak URL ingevuld. Hierdoor verschijnt de URL onder aan de pagina. Indien u dit niet wilt, dan kunt u voor ‘Leeg’ kiezen. Dit is ook van toepassing voor de optie Koptekst, hier wordt standaard de titel van het document weergeven. Dit kunt ook aanpassen naar de optie ‘Leeg’ zodat deze niet word t weergegeven.

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (2)

• Lou

|

waar kan je de voettekst in documenten bij Exact Globe aanpassen?

Beantwoord

• Marcel Thijssen

|

Beste Lou,
    Het is me niet helemaal duidelijk van u bedoelt met de voettekst in Exact Globe Next. Wanneer u de licentienaam zoals bijvoorbeeld bij het afdrukken van openstaande posten bedoelt, kunt u deze in de instellingen uitzetten. Zie hiervoor het volgende document.