Niet meer vragen

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Bij verschillende handelingen in Exact Globe Next wordt om een bevestiging gevraagd. Vaak heeft u de mogelijkheid om bij die bevestiging aan te geven om de melding de volgende keer niet meer te tonen. Maar weet u hoe u dit ongedaan kunt maken?

Eén keer de instellingen bevestigen
Bij het verwerken van betalingen verschijnt bijvoorbeeld de vraag of u tevens gedetailleerde informatie, de klantcode en uw ref in het te exporteren bestand wilt hebben. In onderstaande afbeelding is dit weergegeven.

 

Door de optie ‘Niet meer vragen’ aan te vinken, verschijnt deze melding de volgende keer niet meer en worden dan automatisch dezelfde instellingen gebruikt zoals u die nu heeft opgegeven. In dit geval wordt alleen bij deze handeling niet meer om een bevestiging gevraagd. In andere menupaden, bij andere handelingen verschijnt de vraag nog steeds tenzij u daar ook de optie ‘Niet meer vragen’ heeft aangevinkt.

Voor alle meldingen
Om deze melding in één keer voor alle menupaden/handelingen uit te zetten kunt u via [Systeem, Algemeen, Gebruikersinstellingen] op het tabblad ‘Algemeen’, de optie ‘Niet meer vragen’ aanvinken. De melding komt dan nergens meer naar voren.

 

Wanneer u wilt dat de meldingen in alle menupaden weer naar voren komen, kunt u dit realiseren door op de knop ‘Herstellen’ te klikken. De melding komt dan weer in ieder menupad naar voren.

 

Picture credits

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Categorieën