Heeft u de nieuwe interface van WMS al gezien?

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Een belangrijk punt op de agenda voor dit jaar was de interface van WMS gebruiksvriendelijker maken. Vanaf Product Update 404 zijn er verschillende veranderingen toegepast in de interface. De nieuwe interface heeft een meer trendy look, grotere lettertypes, grotere knoppen en een betere ondersteuning voor handterminals met hogere resoluties.

Samen met onze klanten en onze development afdeling hebben we gekeken wat nodig is om de mensen die in het magazijn met barcodescanners werken nog meer te ondersteunen. En zie hieronder het resultaat. De eerste reacties van klanten zijn zeer positief.

Meer functies
Naast deze nieuwe interface zijn er meer functies toegevoegd aan WMS per Product Update 404.  Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om serie- en batchummers te genereren op de barcodescanner. Ook is het mogelijk om te werken met cross docking in productie ontvangsten.  De andere functies worden beschreven in de release notes.

Meer informatie

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Categorieën