De Synergy app voor Windows Phone is beschikbaar

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

De Synergy app voor Windows Phone in nu beschikbaar in de Windows Phone Marketplace. Heeft u een Windows Phone, dan kunt u nu ook via uw mobiele telefoon direct toegang krijgen tot Exact Synergy Enterprise.

Het ontwerp van de app is geheel in lijn met de Windows Phone richtlijnen. Hierdoor is de navigatie eenvoudig en duidelijk. U kunt op deze manier snel alle functies van de app benutten. In onderstaande afbeeldingen ziet u onder andere een voorbeeld van een verzoek in de app. De stappen die het verzoek doorloopt worden nu op de lijn weergegeven.

Beginscherm                                              Nieuwe weergave van het verzoek

Een urenboeking aanmaken                           Relatiekaart

De beschikbare functies zijn gelijk aan de iPhone app en de Android app. De meest gebruikte functies zijn:

• Het beheren van de werkstroom
  • Bekijken en beheren van relatiekaarten en contactpersonenkaarten
  • Medewerkers zoeken
  • Declaraties indienen
  • Verlof aanvragen
  • Uren registreren (deel van de PSA oplossing)

Let op, u kunt vanaf Product Update 249 werken met de Windows Phone app.

Meer informatie

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (11)

• Barry van der Meij

|

WOW,

Looking really great. Compliments to the UX team who have designed this look and feel.

Can’t wait for iOs en Android improvements in the same line!

BR
    Barry

Beantwoord

• Alex

|

Ziet er heel goed uit. Wanneer komt er een Exact Online App voor Windows Phone uit?

Beantwoord

• Marcel

|

Beste Alex,

Met Exact Synergy voor Windows Phone maakt Exact de eerste stap naar dit platform. Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen voor een Windows Phone app voor Exact Online. We volgen echter de marktontwikkelingen nauwgezet.

Beantwoord

• Peter Verhoeven

|

Bestel Alex,

Na het installeren van de app, krijg ik de melding “Verifying login information failed”.
    Op de ipone kan ik wel probleemloos inloggen.
    We werken met de Product Update 249.
    Moet er nog iets anders ingesteld worden?

Gr Peter

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Peter,

Deze melding komt naar voren wanneer de inloggegevens niet (correct) zijn ingevuld. Na de update van 249 zijn er geen extra instellingen nodig om te werken met de app.

Mocht het niet lukken om in te loggen, neem dan even contact op met de Support afdeling. Zij kunnen direct enkele gegevens controleren.

Gr. Larno

Beantwoord

• Jacob

|

Die App werkt nog helemaal niet, ik krijg dezelfde melding als hierboven, waar ligt dat nu aan?

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Jacob,

Het blijkt dat deze melding bij sommige gebruikers naar voren komt. Kunt u contact opnemen met de Support afdeling? Dan kunnen zij een analyse doen.

Beantwoord

• patrick wijbenga

|

krijg van de week Windows 8 tel en dan ga ik het eens testen is wel een handige app voor op de telefoon.

Beantwoord

• Freek

|

Erg handige app voor op de gsm. Bedankt voor de tip!

Groeten Freek

Beantwoord

• Wim Cools

|

Hebben de App ook draaien op Ipad’s. Lijkt allemaal perfect te werken. Alleen kun je blijkbaar wel nieuwe relaties aanmaken maar geen contactpersonen toevoegen/verwijderen bij bestaande relaties. Dat is voor mij een serieuze manco.

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Wim,

Binnen de Windows Phone app is het reeds mogelijk om een nieuw contactpersoon aan te maken. Dit staat ook op de planning voor de Android / iPhone app.

Voor de functie tot het verwijderen van contactpersonen zijn er op dit moment geen concrete plannen. Ik zal deze wens kenbaar maken bij onze ontwikkelafdeling via een Solution Feedback request.