Mal

Tip: Een template gebruiken

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Komt het vaak voor dat u binnen Exact Synergy Enterprise zoekt met dezelfde zoekcriteria? Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar specifieke verzoeken? In dit geval kan het handig zijn om te werken met templates. Een template kunt u gebruiken om zoekcriteria in te bewaren en eenvoudig een zoekresultaat te tonen.

Delen?
Een template kunt u bewaren als privé of als publiek. Met de optie ‘Publiek’ heeft u de mogelijkheid om uw bewaarde template te delen met uw collega’s.  De volgende opties zijn beschikbaar:

• Privé – Deze templates kunnen alleen door de gebruiker welke de template heeft aangemaakt worden bekeken.
  • Publiek: Alle – Deze templates kunnen door iedereen bekeken worden.
  • Publiek: Groep – Deze templates kunnen door medewerkers welke onder dezelfde groep vallen als de aanmaker bekeken worden.
  • Publiek: Divisie – Deze templates kunnen door medewerkers welke onder dezelfde divisie vallen als de aanmaker bekeken worden.
  • Publiek: Kostenplaats – Deze templates kunnen door medewerkers welke onder dezelfde kostenplaats vallen als de aanmaker bekeken worden.

Een template aanmaken
Om een template aan te maken kunt u de volgende stappen uitvoeren:

• Klik in het linker menu op [Zoeken, Verzoeken].
  • Nu verschijnt het volgende scherm.

• Aan de rechterkant van het scherm vindt u de templates sectie.
  • Definieer nu de zoekcriteria.
  • Nadat alles is ingevuld, klikt u op Bewaren in de templates sectie.

• In dit scherm kunt u een nieuwe template aanmaken of de zoekcriteria van een bestaande template overschrijven. Daarnaast kunt u hier direct aangeven of het een privé of publieke template is.
  • Klik nu op OK.

De template is nu aangemaakt. In de templates sectie vindt u nu de nieuwe template. Wanneer u hierop klikt, wordt automatisch de zoekcriteria ingevuld.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.