Notificatie functie uitschakelen

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

In de blogpost Altijd op de hoogte van de verzoekstatus is uitgelegd hoe u kunt werken met de notificatie functie. Vanaf product update 249 zijn hier wijzigingen in aangebracht en het is nu mogelijk om u ook weer uit te schrijven voor de functie.

Het volgende is nu van toepassing:

• Het pictogram in het verzoek is gewijzigd. In plaats van het lampje ziet u nu het pictogram in een verzoek staan.
  • Nadat u hierop heeft geklikt is er ook de mogelijkheid om u uit te schrijven voor het verzoek. In onderstaande afbeelding is dit weergegeven.
  • De sneltoets combinatie voor het inschrijven en uitschrijven is hetzelfde. Door bijvoorbeeld de combinatie Alt+Z in de Internet Explorer te gebruiken, kan de gebruiker zich inschrijven. Door het verzoek te openen en vervolgens weer de combinatie Alt+Z te gebruiken kan de gebruiker zich uitschrijven.