Mag ik mij voorstellen?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Overige

Mijn naam is Dimitri Braakman en ik werk voor Exact sinds maart 2010. In 2009 ben ik afgestudeerd in financiën en management aan een universiteit in Amerika. Bij terugkomst heb ik bij diverse bedrijven op de afdeling klantenservice gewerkt, maar toen kreeg ik de mogelijkheid om bij Exact Online te beginnen en daarmee begon mijn avontuur. Ik ben altijd al handig met IT geweest en ik was erg onder de indruk van de professionaliteit en innovativiteit van Exact.

Binnen Exact Online en Exact Online Salaris zit ik in een zeer dynamische functie als customer support specialist. Via telefoon, e-mail of chat heeft u de kans dat uw vragen of opmerkingen bij mij terechtkomen en deze zal ik dan natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden. Samen met klanten spar ik graag over het werken in Exact online en geef ik adviezen over hoe ze bepaalde zaken kunnen aanpakken. Verder houd ik mij graag bezig met conversies, consults, productverbeteringen, coaching en social media.

Als ik zie wat ik nu in ruim twee jaar bereikt heb, is het moeilijk om te zeggen wat voor mij de komende jaren gaan brengen. Wat in ieder geval een doel is, is om Exact Online verder uit te bouwen. Mijzelf te ontwikkelen, anderen helpen bij hun ontwikkeling en bijdragen aan de groei en aan het succes van Exact Online zal nog heel lang een perfecte combinatie voor mij blijven.

Over mij persoonlijk, ik woon in Zwolle en heb een leuke vriendin. In mijn vrije tijd ga ik graag erop uit en ontspan ik mij met vrienden en familie. Verder doe ik veel aan basketbal, golf en kijk graag films. Ook hou ik ervan om te reizen en ik heb al veel mooie, onvergetelijke reizen gemaakt over heel de wereld.

Reacties (1)

 • B

  |

  Dimitri,

  Mooi geschreven stukje blog vriend!
  Nice elevator pitch!
  Heel veel succes kerel.
  Spreek jou snel!

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën