Exact Synergy App 2.0 is beschikbaar

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Versie 2.0 van de Exact Synergy App voor iPhone en Android is sinds kort beschikbaar. In deze grote update ligt de focus vooral op het gebruiksgemak van de App. Nadat u de update heeft geïnstalleerd, zult u meteen het resultaat hiervan zien.

Wat is nieuw in versie 2.0?

• Compleet redesign om de app meer intuitief te maken
  • Performance verbeteringen
  • De verzoekkaart is eenvoudiger en geeft de gebruiker alle informatie die nodig is om het process te voltooien
  • Veel grote en kleine verbeteringen

De afbeeldingen zijn van de iPhone app

Om het nieuwe design en alle andere verbeteringen van de Exact Synergy App 2.0 te kunnen gebruiken, dient u het nieuwe server component te installeren. Deze is beschikbaar binnen Exact Synergy Enterprise Product Update 249.