Tip: Kolommen naar eigen inzicht aanpassen

Geschreven door Roy Brus op . Geplaatst in Exact Online

Als u in Exact Online Salaris via het menu [ Salaris, Verloningsproces, Invoer variabele mutaties] uw mutaties aan het invoeren bent, is het handig dat u per medewerker de informatie ziet die u hier graag wilt zien. In Exact Online Salaris is dit scherm daarom flexibel opgezet: u kunt kolommen toevoegen of weglaten, u kunt de volgorde van de kolommen zelf bepalen en u kunt zelfs de namen van de kolommen aanpassen naar termen die u zelf graag gebruikt.

Uw eigen indeling maken
Het aanpassen van de kolommen kunt u doen door in het menu [Salaris, Verloningsproces, Invoer variabele mutaties]  rechtsbovenin het scherm op de link ‘Aanpassen’ te klikken. In het vervolgscherm kunt u de kolommen definiëren die u wilt zien en daarbij direct de volgorde van de kolommen bepalen. In iedere regel kunt u daarnaast de velden ‘Titel’ en ‘Subtitel’ gebruiken om uw eigen omschrijving te geven aan de kolommen.

Onderstaand vindt u hiervan een voorbeeld: er zijn drie extra kolommen gedefinieerd, tevens zijn daar bij kolomtitels en een subtitel opgegeven.

Het scherm ‘Invoer variabele mutaties’ ziet er na het bewaren van de aanpassingen nu als volgt uit:

U kunt in het menu [Salaris, Verloningsproces, Invoer variabele mutaties] de regels op een bepaalde kolom naar behoefte op- of aflopend sorteren door te klikken op de pijltjes die u bij de kolomnamen ziet staan.

 

Picture credits

Labels:,

Laat een reactie achter

Categorieën