Altijd op de hoogte!

Geschreven door Roy van Grunsven op . Geplaatst in Exact Online

Wilt u ook snel op de hoogte zijn van wat er gebeurt of moet gebeuren in uw administratie? Via de cockpit binnen Exact Online kunt u snel gegevens opvragen en bijvoorbeeld boekingen invoeren. Tevens kunt u zelf bepalen welke gegevens u wilt zien.

Mijn cockpit is uw cockpit
In tegenstelling tot de andere cockpits kunt u Mijn Cockpit zelf inrichten zodat u de gegevens kunt inzien die u wilt inzien. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen welke TO Do’s zichtbaar zijn of kunt u de beste verkochte artikelen tonen. Als u Mijn Cockpit opent kunt u bepalen welke gegevens in beeld komen, dit kunt u instellen via de optie ‘Aanpassen’.

U heeft nu drie zones die u kunt inrichten, per zone heeft u een optie op met het + icoontje een zogenoemd webpart-onderdeel toe te voegen. Er zijn diverse onderdelen door Exact beschikbaar gesteld. Deze kunt u aanvinken en met de knop toevoegen aan de cockpit toevoegen.

Mijn cockpit zone toevoegen

 

Webpart toevoegen

De meeste webparts die u heeft toegevoegd kunt u zelf aanpassen. Dit kan middels het bewerken icoontje. Als u de webpart heeft bewerkt en heeft opgeslagen kunt u de informatie inzien die u graag in wilt zien. Hierdoor kunt u snel navigeren binnen Exact Online of overzichten opvragen.

 

Picture credits

Labels:,

Reacties (4)

 • Ton

  |

  Forum eruit ? wat een onzin ! De bereikbaarheid van het forum is altijd zeer zorgvuldig verstopt geweest door Exact, anders alleen maar lastige vragen, nietwaar, en nu gaat (nee: IS ) het er helemaal uit. Voor ieder scheet krijg je een mail, maar nu niet, nu kun je uren zoeken, en dan mbv Google ontdekken, dat het forum er gewoon uitgegooid is. Via een blog reageren: natuurlijk NIET, wordt doodgezwegen ! DANKJEWEL ! Los liever eerst je bugs eens op ! Anders niet alleen het forum eruit, maar HEEL Exact er achteraan !

  Beantwoord

 • Marcel

  |

  Vervelend om te horen dat niet alles naar wens verloopt. Een collega zal contact met u opnemen.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën