Tip: Overzichten zonder kleur afdrukken

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

In Exact Globe kunt u verschillende overzichten maken en vervolgens afdrukken. U kunt zelf aangeven welke gegevens u wilt afdrukken op het verslag en daarnaast kunt u ervoor kiezen om het verslag in kleur of zonder kleur af te drukken.

Geen kleur gebruiken
Wanneer u een verslag opvraagt kunt u middels de knop ‘Verslagopties’ het scherm openen waarin u aan kunt geven welke standaard gegevens u wilt afdrukken. U kunt hier onder andere aangeven of u de gebruikersnaam en administratienaam op de overzichten wilt afdrukken. Maar u kunt ook aangeven of u de kleuren wilt uitzetten bij het afdrukken. Deze instelling hoeft u slechts eenmalig aan te passen.