Tip: Altijd op de hoogte van de verzoekstatus

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

De werkstroom functionaliteit geeft u de mogelijkheid om uw werk op een overzichtelijke manier bij te houden. Het bevat een lijst met taken welke wachten op een actie van uw kant. Het kan echter ook voorkomen dat u een verzoek wilt blijven volgen terwijl deze niet meer in uw werkstroom staat. U kunt hierbij denken aan een taak die u heeft gedelegeerd.

Om toch op de hoogte te blijven van verzoeken buiten uw werkstroom kunt u gebruik maken van de notificatie functionaliteit. Hiermee kunt u zich eenvoudig inschrijven voor de notificatie status wijziging. Wanneer u zich heeft ingeschreven dan zal er automatisch een melding in uw werkstroom verschijnen om aan te geven dat er iets in het verzoek is gewijzigd.

Inschrijven
Om u in te schrijven klikt u in het verzoek op de knop ‘ALT-Z- Informeer mij bij wijzigingen in dit verzoek’. Er zal geen bevestigingsbericht worden getoond. Onderstaand vindt u een voorbeeld van een verzoek met daarin de knop.

Wanneer er nu een wijziging wordt gedaan in het verzoek dan verschijnt er een notificatie in uw werkstroom. U kunt deze notificatie inzien door er op te klikken of verwijderen middels het kruisje. Kiest u ervoor om de notificatie te verwijderen dan zal er bij een volgende wijziging weer een nieuwe notificatie in uw werkstroom verschijnen.

Let op, wanneer u zich heeft ingeschreven is het niet mogelijk om uit te schrijven. 

 

Picture credits

Labels:,

Reacties (3)

 • Frank

  |

  Zeer handige functionaliteit, maar gaat er nog uiets gebeuren met “Let op, wanneer u zich heeft ingeschreven is het niet mogelijk om uit te schrijven”.

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Hallo Frank,

  Vanaf Product Update 249 is het voor gebruikers ook mogelijk om je uit te schrijven voor de functie.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën