Exact Synergy Enterprise Configurator is algemeen beschikbaar

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Vanaf deze week is de Exact Synergy Enterprise Configurator algemeen beschikbaar binnen Exact Synergy Enterprise product update 248. Hiermee is een einde gekomen aan de controlled release periode.

De Exact Synergy Enterprise Configurator geeft consultants en experts de mogelijkheid om Exact Synergy Enterprise te configureren zodat het primaire en secundaire bedrijfsprocessen kan ondersteunen. Een configuratie biedt een compleet klantspecifieke oplossing. De Configurator maakt deel uit van de standaard Exact Synergy Enterprise software en vereist geen specifieke licentie activatie.

Wat is het voordeel?
Het is belangrijk dat er een oplossing wordt geboden die alle belangrijke bedrijfsprocessen kan ondersteunen en integreren. Voorheen was het alleen mogelijk om een dergelijke oplossing te maken met maatwerk waarbij een investering van de klant en partner nodig was. Met de Configurator is het mogelijk om Exact Synergy Enterprise te configureren zodat de standaard oplossing beter aansluit bij de bedrijfsprocessen.

Wat zijn de belangrijkste functies?
De Exact Synergy Enterprise Configurator kan bijvoorbeeld voor facility management (een voorbeeld is een wagenpark) worden gebruikt. Op dit moment is hiervoor geen standaard oplossing binnen Exact Synergy Enterprise om dat te ondersteunen. Met de Configurator kunt u eenvoudig nieuwe tabellen of meer onderhoudskaarten toevoegen. Daarnaast kunt u bestaande onderhoudskaarten verder uitbreiden. Hierdoor kan een gebruiker precies de informatie registreren welke nodig is voor het proces en vervolgens deze gebruiken in rapportages.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Exact partner.