Nieuwe functies voor de Exact Online app

Geschreven door Sytske Wierda op . Geplaatst in Exact Online

Speciaal voor de gebruikers van Exact Online Uren & Facturen is nu een handige cockpit toegevoegd aan Exact Online voor Android. Daarnaast kunnen tijdschrijvers direct via hun Android smartphone de uren invoeren. Naar verwachting zullen deze nieuwe functies in het tweede kwartaal van 2012 ook beschikbaar komen voor de iPhone.

Uren en kosten invoer
Tijdschrijvers kunnen direct met behulp van een Android toestel overal en altijd hun uren vastleggen. Daarna kunnen de uren direct ingediend worden, zodat deze geaccordeerd kunnen worden. Om alle kosten te factureren met Exact Online kunnen naast uren ook kosten zoals kilometers of parkeerkaarten vastgelegd worden.

Uren Cockpit
In één oog opslag is duidelijk hoeveel uren er per dag zijn ingevoerd en wat de status is. De cockpit toont alle ingevoerde uren in een overzicht van de laatste twee weken. Per dag is duidelijk zichtbaar welke uren al ingediend zijn en welke nog in concept staan.

Cockpit factureerbare uren
Hoeveel uur ben ik deze week factureerbaar? Als tijdschrijver heeft u dit inzicht direct. In de cockpit wordt een taartdiagram getoond met de factureerbare en niet factureerbare uren. Daarnaast zijn de gebruikte uursoorten zichtbaar.

Wat kan ik nog meer met de App?

• Mobiele toegang tot alle administraties in Exact Online.
  • Facturen en kassabonnen fotograferen en ze direct toevoegen aan de boekhouding.
  • Met de optionele Scan & Herken-service worden deze facturen automatisch ingeboekt.
  • Directe toegang tot alle adresgegevens van klanten.
  • Overzichten van openstaande posten, debiteuren en crediteuren.
  • Inzage in de ouderdom van de openstaande posten.
  • Grafisch overzicht met alle te ontvangen en te betalen facturen: zowel de openstaande als de achterstallige.
  • Financiële cockpit met winst- en verliesoverzicht, vergeleken met voorgaande periodes.
  • Direct contact opnemen met de accountant of Exact.

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (6)

• Kees

|

Bankstanden En de datum van het laatst ingelezen bankbestand

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Kees,

Zijn dit functies die je graag in de app wilt zien?

Groet, Larno

Beantwoord

• johan

|

Ik zou heel graag willen zien dat ik de omschrijving bij het invoeren van de uren in kan vullen via de app… Dat moet ik nu altijd nog achteraf doen.
    Makkelijk zou zijn als dit op lokatie bij de klant rechtstreeks via de Ipad of Iphone zou kunnen. Dan zit het nog vers in je geheugen 🙂

Beantwoord

• Koen van den Outenaar

|

Is het ook mogelijk om een foto van de bon toe te voegen?

Beantwoord

• Anne Overdevest

|

Goedemorgen Koen,

Ik denk dat je dit bedoelt?
    ◦Facturen en kassabonnen fotograferen en ze direct toevoegen aan de boekhouding.

Dat is dus inderdaad mogelijk.