Exact Globe en Windows 7

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Exact Globe is een oplossing die ‘Microsoft Certified’ is voor Windows 7. Door deze certificering kunt u profiteren van specifieke functies binnen Windows 7 in combinatie met Exact Globe.

Een van de meest zichtbare functies is de Jump List van Windows 7, waarmee u snel de recente en veel gebruikte zaken kunt opstarten. Met deze functie heeft u toegang tot de recent geopende administraties, het uitvoeren van updates, toegang tot de Customer portal, etc.

Wanneer Exact Globe geopend is en u met de rechter muisknop op het taakbalk onderdeel van Exact Globe klikt wordt de jump list getoond.

• De sectie ‘Recent’ toont de recent geopende administraties
  • De sectie ‘Taken’ toont de mogelijkheden om een update uit te voeren, de customer portal te benaderen en de release notes te raadplegen.
  • Met de ‘Pin’-optie kunt u Exact Globe een standaardplaats op de taakbalk geven.