Tip: Het inrichten van de afdrachtvermindering onderwijs

Geschreven door Annette Meijer op . Geplaatst in Exact Online

Onder bepaalde voorwaarden heeft u recht op de afdrachtvermindering onderwijs. Binnen Exact Online Salaris kunt u dit op de volgende manier inrichten.

Per medewerker activeren
De component voor afdrachtvermindering onderwijs dient per medewerker geactiveerd te worden. U kunt dit doen in het onderhoud van de medewerker via het menupad [Medewerker, Medewerker, Onderhoud]. Via de link ‘Componenten’ in het gedeelte ‘Monitor’ opent u de componenten per medewerker.

Voor elk type afdrachtvermindering onderwijs is een component aanwezig. De regel van de betreffende component klikt u aan, vervolgens kunt u op de knop ‘Bewerken’ klikken. Nu wordt automatisch de optie ‘Berekenen’ aangevinkt, de begindatum en eventueel de einddatum van de afdrachtvermindering onderwijs dient u hier nog in te vullen. Na het bewaren wordt de afdrachtvermindering meegenomen in de loonberekening voor de periodes waarin de component actief is.

 

Picture credits

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën