Heeft u een vraag?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy, Overige

Via de Exact Customer Portal heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de medewerkers van onze supportafdeling. Recentelijk zijn er verschillende nieuwe functies beschikbaar gekomen die u helpen bij het vinden van het juiste antwoord op uw vraag.

Een snel antwoord
Om uw vraag sneller te kunnen beantwoorden, presenteren wij u al tijdens het intypen van uw vraag direct de meest voorkomende antwoorden. Staat het antwoord op uw vraag hier tussen? Dan hoeft u uw vraag niet meer in te dienen en kunt u direct verder. Wilt u uw vraag toch liever voorleggen aan een Customer Support Professional? Dan kunt u deze met één druk op de knop indienen.

Een vraag kunt u indienen door in te loggen via de Customer Portal. Vervolgens vindt u aan de rechterkant de knop ‘Contact, vraag indienen’. Hier kunt u klikken op Supportvraag. Wanneer u hierop klikt, dan verschijnt het volgende scherm:

 1. Hier staan uw gegevens, deze zijn al voor u ingevuld.
 2. In deze sectie kunt u de vraag formuleren. Daarnaast kunt u aangeven op welk product dit betrekking heeft en wat het onderwerp is.
 3. Wanneer u bij het veld ‘Mijn vraag’ begint met typen dan worden er mogelijke oplossingen weergegeven. U kunt hier direct op klikken.
 4. Staat uw vraag niet aan de rechterkant, dan kunt u hier uw vraag verder toelichten.
 5. Om uw vraag te stellen, klikt u op Indienen.

In dit document kunt u meer informatie vinden over de verschillende velden en het indienen van een vraag.

Labels:, ,

Reacties (1)

 • Frank

  |

  Misschien een idee om aan te geven hoe mensen zich kunnen aanmelden voor de customer portal?

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën