Product Update 403 algemeen beschikbaar

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Vanaf vandaag is Exact Globe product update 403 algemeen beschikbaar. Product update 403 bevat de wijzigingen voor de eindejaarsverwerking en de verloning in 2012. Verder zijn in deze product update verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Vanaf product update 403 zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de rollen en rechten structuur. Zo zijn er verschillende nieuwe functierechten toegevoegd en is er een nieuw menupad voor het overzicht van beveiligingsrollen en rechten van gebruikers.

WMS
Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd in de Warehouse Management Oplossing (E-WMS). Zo is het nu mogelijk om een hertelling te initiëren na het teruglezen van de WMS telling transacties. Het is mogelijk om zelf aan te geven of hiervan gebruik moet worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om een percentage op te geven voor het verschil in aantallen dat is toegestaan, zonder dat er een hertelling wordt uitgevoerd. Verder vereist het lever proces nu veel minder menselijke interactie door het gebruik van de ‘Auto queue‘ en ‘Automatisch leveren‘ functionaliteit.

Your Feedback Realized
Tevens zijn in deze product update weer verschillende verbeteringen doorgevoerd op basis van wensen en suggesties van klanten. Deze zijn te herkennen aan het Your Feedback Realized logo in de release notes. Zo zijn er onder andere de volgende verbeteringen doorgevoerd:

Een volledig overzicht van alle verbeteringen is terug te vinden in de release notes. Daarnaast kunt u alle salariswijzigingen raadplegen in het document: Wat zijn de salariswijzigingen in 2012?

Update
Om te kunnen beschikken over Product Update 403, dient u een update uit te voeren. Dit kunt u doen aan de hand van het document; Een update van Exact Globe uitvoeren.

Let op
In bepaalde situaties kan het voorkomen dat de update niet succesvol kan worden uitgevoerd. In dat geval verschijnt de melding “Het downloaden is mislukt: https://update.exactsoftware.com/….. (Foutief aantal bytes)” of “Failed download: https://update.exactsoftware.com/….. (Incorrect number of bytes)“. Wanneer u deze melding krijgt raadpleeg dan deze FAQ.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een definitieve oplossing voor deze situatie. Onze excuses voor het ongemak.

Labels:, , , , ,

Reacties (3)

• Belgin Kara

|

Geachte heer Thijssen,

Kunt u ons informeren wanneer we het software “Exact Globe” kunner opdaten voor het ROC West-Brabent? Top op heden hebben wij geen bericht mogen ontvangen dat de update uitgevoerd mag worden.

Met vriendelijke groet,

mevr. B. Kara
    ROC West-Brabant
    Centraal administrator Bestuurscenrum

Beantwoord

• Marcel

|

Geachte mevrouw Kara

Product Update 403 is voor alle klanten beschikbaar. Indien u beschikt over maatwerk dan kunt u contact opnemen met de supportafdeling. Omdat er onder uw bedrijfsnaam meerdere licenties aanwezig zijn in ons systeem, wil ik u vragen om contact op te nemen met onze supportafdeling via 015 – 711 51 00.

Beantwoord

• Wanneer is dat gedaan? | Exact Support Blog

|

[…] op, bovenstaande is van toepassing wanneer u werkt met Product Update 403 of […]